Terug naar de oorlog in categorie inzichten en observaties — 19/11/2009 00:37

IMG_9656We zijn wedergekeerd van de kale vlaktes van de systeemwereld waar de ijzige wind van de realiteit harder waait dan elders. Het voelt als een jetlag. In de tijdzone waar we vandaan komen woedt een permanente oorlog van de mens met ruimte en tijd. Of vrij naar Paul Virilio: Mobiliteit is een ingekapselde oorlog met beheerste explosies. Zo beschouwd waren de bermen en vluchtstroken waar we rondscharrelden loopgraven en snelwegrestaurants schafthuizen voor soldaten. We zijn teruggekeerd van het front en  ondanks de gruwelen die we hebben gezien, willen we maar één ding: terug naar de oorlog. (Voor geïnteresseerden: Bram Esser zal vanaf heden weer gaan bloggen op zijn eigen site www.bramesser.com)

Geen commentaar

Nog geen commentaar.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.