SF04 – 19 oktober in categorie Logboek — 19/10/2009 23:44

JoostRest4

9:00 wakker geworden op parkeerplaats De Meer. Ontbijten in Truckerscafé Joost aan Belgische zijde met een kaas omelet en koffie. Joost is ook een soort supermarkt met truckers spulletjes.

10:00 Teksten uitwerken en nog wat koffie drinken.

14:21 Teleac belt met de vraag of we even naar Hilversum kunnen komen voor een opname. Dit moeten we helaas laten gaan, want we mogen de snelweg niet af.

15:30 Telegraaf belt. We maken een afspraak voor een interview voor de volgende dag bij een formule 1 hotel nabij Waalwijk.

17:00 Melle gaat foto’s maken vanaf de ladder.

20:00 Broodje kroket aan Nederlandse zijde van A27, deze truckers haven heet Hazelhoen. Ook aan deze kant is er een restaurant Joost van dezelfde eigenaar. We treffen daar Jan die ons gisteren nog aan de andere kant had geserveerd. We bestellen biertjes.

20:30 We hebben toch nog honger en Melle bestelt spaghetti Bolognese dat volgens hem de smaakt heeft van poeder bouillon met tomaten ketchup. Volgens hem zat er ook sambal door. Bram at een preisoep, dat te lang op het vuur had gestaan en een broodje zalm dat er goed uit zag en goed smaakt, met ei en uien.

Klompen

23:30 Bram koopt foei lelijke Truckers klompen bekleed met een koeienhaar.

Geen commentaar »

Nog geen commentaar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.