SF06 – 21 oktober in categorie Logboek — 21/10/2009 23:23

10:00 Wakker. Bram is met zijn jas en kleren aan in slaap gevallen. De zon schijnt, maar de expeditieleden hebben een enorme kater.

10:30 Melle maakt foto’s vanaf de bok van de Bogl. Bram gaat een rondje rennen om van zijn kater af te komen, maar het rondje is te kort of de kater is te sterk.

11:00 We rijden terug naar Oosterhout, naar het reeds bekende AC restaurant.

11:20 Melle bestelt een tonijn salade met een dressing die hij omschrijft als een ‘kinder cola saus, zowel zoet als vettig’. Bram knaagt aan het broodstengel met rozijnen.

12:00 kater onverminderd sterk aanwezig.

14:00 Melle gaat naar buiten om een wandeling te maken over het brainpark Hoevestein en woonboulevard de meerstoel. Bram blijft achter en valt in een zwart gat van ellende.

16:00 Melle pikt Bram op en de expeditie gaat naar bedrijventerrein de Vijf Eiken. Hier is geen stoep voor wandelaars en de postbussen staan aan de rand van het bedrijventerrein zodat je met de auto opweg naar huis nog even de post kan meenemen. We hebben hier ook nog even egzocht naar de oude spoorlijn die niet meer in gebruik is maar nog wel zichtbaar op de TomTom. Aan de rand vinden we het spoor echter terug dat we een eindje volgen het bos in.

17:00 Aan de bosrand vlakbij een oud distributiepunt van citroen onderdelen horen we ineens een enorm geraas en menen we een duif uit de boom te zien vallen. Achter een zandwal zien we het onkruid spartelen. Als de expeditie de plek nadert vliegt er een buizerd op met in zijn klauwen een volwassen duif. Een onverwachte traktatie van wilde natuur op bedrijventerrein de Vijf Eiken.

17:32 Langzaam rijdend verkeer op de A59 naar waalwijk. De verkeersstroom verdikt maar wordt net geen file. De radio maakt medling van een spookrijder nabij Herenveen.

17:45 We eten een hapje bij de Chinees Crystal Palace afslag 30 van A 59 bij Waspik. Crystal palace staat naast een hele dure jachthaven. Hier wordt een totaalpakket aangeboden: Ligplaats, onderhoud, winter klaarmaken. We eten Dumplings en een soort mini loempiaatjes die geserveerd worden met een pittige saus.

18:30 vertrek naar bedrijventerrein Waalwijk waar we bij de andere chinees gaan eten. We eten en werken de logboeken bij.

22:28 Vertrek bij Chinees.

23:10 Slaapplekje gevonden naast de zandafgraving. De weg is moeilijk begaanbaar en we hopen dat het niet heel hard gaat regenen anders komt de Bogl hier nooit meer weg.

23:22 Melle ontdekt een busje die ergens verstopt in de bosjes staat, er zitten mensen in.

Geen commentaar

Nog geen commentaar.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.